Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet


Förbundsmöte

(2021-01-27 15:07)
Svenska Ishockeyförbundet håller förbundsmöte 11 juni 2021.
 
I Folkhälsomyndighetens rekommendationer och allmänna råd finns beskrivet att enstaka matcher kan genomföras.
 
Här hittar du publicerade landslagstrupper för det internationella breaket i februari.
 
I tider av pandemi har många i hockeysverige hittat andra sätta att aktivera sig. För att hylla och lyfta fram alla dessa goda exempel som bidrar till aktivitet, sammanhållning och rörelseglädje introducerar vi #hockeyhemma.
 
Med anledning av att regeringen igår rekommenderade stat och kommuner att öppna inomhusanläggningar för barn födda 2005 och senare så har vi på Svenska Ishockeyförbundet intensivt arbetat med frågan om våra äldre spelare.
 
Idag gav regeringen beskedet att spelare födda -05 och senare kan återgå till träning i våra ishallar.
 
Regeringen meddelade 18 december att de rekommenderar att alla kommunala idrottshallar hålls stängda till 24 januari. Denna rekommendation har tolkats olika i våra kommuner.
 
Idag meddelade internationella ishockeyförbundet IIHF att herrarnas VM 2021 flyttas från Belarus, medan gruppspelet i Lettland kvarstår.
 
Nytt år och äntligen har vi kunnat lägga det genomtråkiga 2020 bakom oss. Idrottsåret 2021 innebär inte bara arbete med att ställa om och hitta vägen tillbaka till det mer normala idrottandet igen.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020.
 
Glädjande siffror visar att antalet hjärnskakningar fortsätter att minska i svensk ishockey. Gedigen information och utbildning i kombination med utredningar av risk-och skyddsfaktorer har gett resultat.
 
Svenska Ishockeyförbundet har idag beslutat om en omställning och gör ändringar i seriebestämmelserna för säsongen 2020/2021.
 
Här hittar du sändningstiderna för Juniorkronornas matcher under JVM i Kanada. Mästerskapet spelas mellan 25 december – 5 januari.
 
Regeringen har rekommenderat att alla kommunala idrottshallar och annan ej nödvändig verksamhet ska stängas till den 24:e januari.
 
Det är utmanande tider. Och har varit det hela hockeyåret 2020. Nu kan vi äntligen lägga det till handlingarna, och hoppas på ett bättre 2021.
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

08  09 10 ..
11 12 13  

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 022654942
Fax: 022654942
E-post: kansli@skogsbosk.com

Se all info