Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet


Om drygt ett år spelas IIHF World Junior Championship på hemmaplan. Ett JVM brukar locka fans från alla världens hörn, så efterfrågan på biljetter förväntas blir stort. Missa inte att boka dina biljetter!
 
Hösten är här, liksom hockeysäsongen. I helgen inleds också Hockeyettan, och då är samtliga toppserier i Sverige igång. Välkomna till spelåret 2022-23.
 
Tre Kronors förbundskapten Sam Hallam har idag presenterat vem som blir assisterande förbundskapten under Karjala Tournament.
 
Den 17 november 2022 firar Svenska ishockeyförbundet 100 år med Tidernas Hockeygala i Avicii Arena.
 
Svenska ishockeyförbundet bjuder in till regionala fortbildningskurser. Kursen riktar sig till tränare som är verksam på U16-nivå eller högre.
 
På tre orter kommer det anordnas Målvaktskonvent under hösten. Jönköping är först ut den 22 oktober, därefter Västerås (13 november) och Skellefteå (26 november).
 
Den 17 november 2022 firar Svenska ishockeyförbundet 100 år med Tidernas Hockeygala i Avicii Arena.
 
TV-puckens kvalspel för flickor genomfördes på tre olika spelorter. Här följer en genomgång av grupperna.
 
 
I helgen avgjordes TV-puckens kvalspel för pojkar på fyra olika spelorter. Här följer en genomgång av de fyra grupperna.
 
IIHF har släppt spelprogram för JVM 2023 och VM 2023 för herrar, samt meddelat grupper för VM 2023 för damer. Här följer en sammanställning.
 
Inför säsongstarten av Tre Kronors Hockeyskola kan SIF konstatera att föreningsengagemanget växer och är större än någonsin. Hela 279 föreningar är anmälda att arrangera hockeyskola för de allra yngsta.
 
Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg summerar Damkronornas VM-turnering och delar med sig av sina tankar om individuella spelare, matchen mot Kanada och framtiden.
 
Just nu pågår hockey-VM för Damkronorna i Danmark. I våra sociala medier får du hänga med bakom kulisserna.
 
… förbundskapten för Team 17, som i helgen spelade tre matcher mot Finland i Nyköping.
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

  10 11 ..
12 13 14  

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 022654942
Fax: 022654942
E-post: kansli@skogsbosk.com

Se all info