Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet


Igår den 1 april presenterade Folkhälsomyndigheten nya allmänna råd som omfattar bland annat idrottsverksamheten.
 
Spridningen av Coronaviruset i samhället gör att regeringen och olika myndigheter fattar beslut och utfärdar allmänna råd och rekommendationer i syfte att hindra smittspridningen. Dessa beslut och råd har idrottsrörelsen att följa.
 
Vi befinner oss i speciella tider där många är hemma från jobb och skola. Använd Rörelsekurvan för att uppleva glädjen av att röra på sig.
 
Den 15 mars fattade Svenska Ishockeyförbundets styrelse ett enigt beslut att avsluta säsongen 2019/2020 med anledning av risken för Coronavirusets spridning i Sverige.
 

Årsmöten 2020

(2020-03-24 16:20)
Här finns en lista över utlysta årsmöten.
 
Måndagen den 16 mars meddelade regeringen flera beslut för att underlätta för företag och enskilda i såren av Coronaviruset. De gäller också ideella föreningar.
 
Hockeysäsongen 2019/2020 har till stora delar ställts in helt och nu ställer Svenska Ishockeyförbundet även in flera förbundsaktiviteter under våren, så som russinläger och utbildningar.
 
Allt spel i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ställs in.
 
Svenska Ishockeyförbundet har tillsammans med övriga länder beslutat att ställa in Euro Hockey Challenge. Turneringen planerades att spelas i april och därmed ställs Tre Kronors hemmamatcher i Ljungby, Halmstad, Örnsköldsvik och Umeå in.
 
Svenska Ishockeyförbundets verkställande utskott har idag, lördag, tagit följande beslut:
 
Vid Svenska Ishockeyförbundets verkställande utskotts möte vid lunch idag beslutades att Hockeyettans kval till Hockeyallsvenskan skulle fortsätta spelas fram till efter lördagens eventuella matcher för att därefter pausa Hockeyettan tillsvidare.
 
Vi har idag, via IIHF, nåtts av beskedet att U18-VM som skulle spelats i Plymouth och Ann Arbor i USA, ställs in på grund av coronaviruset.
 
Senaste information om cuper och poolspel, U16, J18 Elit, J20 SuperElit, HockeyEttan, HockeyAllsvenskan och SDHL kopplat till Coronaviruset.
 
SHL har i samråd med Svenska Ishockeyförbundet därmed fattat beslutet att skjuta fram SM-slutspelet i SHL till den 24 mars. Den sista grundserieomgången, som spelas under torsdagen, spelas utan publik.
 
Inför säsongen 2020/2021 blir Ulf Lundberg ny förbundskapten för Damkronorna. Lundberg har skrivit ett tvåårsavtal och börjar sin tjänst hos Svenska Ishockeyförbundet den 1 maj 2020. Avtalet sträcker sig därmed över OS i Peking 2022.
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

07
08 09  
10 11  
 

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 022654942
Fax: 022654942
E-post: kansli@skogsbosk.com

Se all info