Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet


Här hittar du de publicerade landslagstrupperna för december.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Fredrik Stillman i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 
Målvaktspodden är tillbaka med Thomas Magnusson och Stefan Ladhe. Den här säsongen har podden ett nytt koncept med kortare avsnitt på ett speciellt tema.
 
Förbundskapten Anders Eriksén har tagit ut trupperna för Team 17 som samlas för Elitcamp i Uppsala 16–19 december.
 
Folkhälsomyndigheten (FHM) har tillsänt regeringen en hemställan om att bland annat införa krav på ett så kallat vaccinationsbevis i samband med allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.
 
Förbundskapten Magnus Hävelid har tagit ut trupperna för Team 18 och Team 19 som samlas för Elitcamp i Furudal 15–19 december.
 
Vår hockey har kommit igång på alla fronter, och en höjdpunkt så här långt var Damkronornas OS-kval i Luleå.
 
Svenska Ishockeyförbundet gör tillsammans med Regionförbund, Distriktsförbund och ligaorganisationerna en satsning på att utveckla ishockeyn på flick-och damsidan mot 2030.
 
Målvaktspodden är tillbaka med Thomas Magnusson och Stefan Ladhe.
 
Totalt 404 ishockeyföreningar runt om i Sverige får ta del av 5 642 000 kronor som Svenska Spel delar ut.
 
Junior-SM för pojkar J18 och J20 kommer säsongen 2021/2022 att arrangeras tillsammans med Nyköpings Sportklubb. Slutspelet spelas den 7–10 april 2022.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Therése Sjölander i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 
Som ett led i förberedelserna inför OS reser Tre Kronors coacher Johan Garpenlöv, Marcus Ragnarsson, Markus Åkerblom och Stefan Ladhe till Nordamerika för att scouta svenska spelare i NHL. Här är matcherna de ser på plats.
 
Inför säsongen 2021/2022 kliver Barebells in som ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. Barebells kommer att leverera proteinbars och proteinmilkshakes till Damkronorna, Tre Kronor och juniorlandslagen.
 
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

09  10 11 ..
12 13 13  

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 022654942
Fax: 022654942
E-post: kansli@skogsbosk.com

Se all info