Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet


World Girls' Ice Hockey Weekend (WGIHW) är en global aktivitet med fokus på ishockeyn på flicksidan. Helgen är utlyst av IIHF och uppmanar distrikt/föreningar att anordna aktiviteter för tjejer. I år anordnas WGIHW den 15–17 oktober.
 
Idag presenterar Svenska Ishockeyförbundet Linköping HC som medarrangör för Karjala Tournament-matchen mellan Tre Kronor och Tjeckien den 10 november.
 
 

Inbjudan till fortbildning

(2021-09-20 16:27)
 
Nu är det finalspelsklart i TV-pucken efter att flickornas kvalspel avgjorts i helgen. Här följer en rapport från de tre kvalgrupperna som spelades runtom i landet.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har beslutat att återinföra tävlingsbestämmelsen att klubbar som kvalificerat sig för spel i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ska tillhöra ligaorganisationen för respektive serienivå.
 
Svenska Ishockeyförbundet kan idag presentera ytterligare en huvudsponsor i Lidl. Samarbetsavtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Lidl löper över fem år och kommer att bidra till svensk ishockeys utveckling.
 
I helgen avgjordes kvalet för pojkar till årets TV-pucken. Här är lagen som gick vidare till slutspelet.
 
I november arrangerar Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med Rögle BK fyrnationsturnering för J20 i Catena Arena. Det är sista turneringen för Juniorkronorna innan JVM.
 
Precis som efter varje avslutad landslagsturnering har Svenska Ishockeyförbundet genomfört en utvärdering efter hockey-VM i Riga. Både spelare och ledare har fått utvärdera turneringen i sin helhet.
 
Nu kör vi igång hockeysäsongen på riktigt.
 
Under eftermiddagens presskonferens meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten om slopade publikrestriktioner från den 29 september.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har beslutat att göra en stor satsning på totalt 30 miljoner kronor för att återstarta ishockeyn. Av dessa går 9,5 miljoner oavkortat till föreningarna.
 
Inför säsongstarten av Tre Kronors Hockeyskola kan SIF konstatera att föreningsengagemanget växer och är större än någonsin. Hela 271 föreningar är anmälda att arrangera hockeyskola för de allra yngsta.
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

08  09 10 ..
11 12 13  

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 022654942
Fax: 022654942
E-post: kansli@skogsbosk.com

Se all info