Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Inom Dalaidrottens projekt Nya verksamhetsformer som pågick under 2016, provade tennis som första individuella idrott Lightkonceptet.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-15 år.
 
Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild- och dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.
 
Lyssna till intervjun med projektledare Jenny Moen där hon berättar om domarnas situation och projektet.
 
Höjdpunkter för friidrottarna på Dala Sports Academy Elit är Nordenkampen i Tammerfors i Finland nu till helgen (11 februari) därefter inomhus SM i Växjö 25-26 februari och inomhus EM i Belgrad, Serbien 3-5 mars.
 
Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter. Målgruppen är kassörer som ska använda IdrottOnline.
 
Att idrotta handlar inte bara om träning och tävling.
 
Vi välkomnar dig till årets första Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2017-02-06 08:30)
LOK-stödsansökan är öppen och ansökan för hösten 2016 ska skickas in. Läs mer om viktig information, statistik och öppettider inför ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 25 februari.
 

Att vara domare

(2017-02-01 14:35)
Kom och bli inspirerad av två daladomare som tagit stora steg i sina domarkarriärer.
 
DSA Elits skidtalanger Maja Dahlqvist och Anna Dyvik knep brons respektive guld på sprinten i U23-VM i Solider Hollow Utah USA.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barnledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn mellan 7-15 år.
 
Kursen syftar till att ge en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb. Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i bildhantering samt medlemskoppling frå
 

banner sisu

    Snabblänkar    

  

04  05  06  
 07  08  09  

  

Hockeyskolan

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 0226-549 42
Fax: 0226-549 42
E-post: This is a mailto link

Se all info