Hoppa till sidans innehåll

För er som är kioskansvariga...

2015-10-13 19:00
Information om vilka tider kiosken ska bemannas och lite annat som är viktigt att ni tar upp med föräldrarna.
  • Uppdaterad: 2017-08-28 17:53

Lagen bemannar sina egna matcher och delar på resten. Det laget som har första kiosktiden för veckan hämtar kassan hos mig och det lag som har sista matchen för veckan lämnar kassan till mig. Hur hanteringen ska skötas med att lämna kassa och nycklar lagen emellan får ni lösa själva under veckans gång.

 

När ni delar ut tider, se till att kiosken bemannas 1 timme före matchstart, för bortalaget kommer ofta minst 1 timme före matchstart och deras föräldrar brukar vilja ha kaffe. När det är hockeyskola då räcker det med att man är där ½-timme före.

 

Eftersom det framkommit klagomål att kiosken öppnades sent vid matcher, är det viktigt att vi ser till att det är bemannat 1 timme före matchstart, gäller ALLA macher!

 

Beräkna att de som har sista passet behöver ½-1 timme till städning, sista matchen för veckan SKA det städas ordentligt. Så här står det i en föräldrainfo som gått ut på hemsidan:

”Kiosken och städning

 Varje lag får ett antal kioskveckor tilldelade av föreningens kioskansvarige. Respektive lag fördelar sedan ut kiosktider på lagets föräldrar. Separata instruktioner ges ut av kioskansvarig. I kiosktjänsten ingår även städning av cafeteria, läktare och toaletter. För att det ska fungera bra ska en separat städtid ligga sist varje kioskdag. ”Städgänget” kan då påbörja städningen i ishallen parallellt med att kiosken stängs. En välstädad anläggning ger ett gott intryck! Av samma anledning är det också viktigt att alla spelare håller god ordning i omklädningsrummen.”

 Ni måste också tala om för dem som stänger att de MÅSTE kolla att korvlådan och korvbrödslådan är avstängda, för på dem finns ingen timer!! Tage brukar kolla till kiosken var och varannan dag och har flera gånger fått stänga av dessa, det är inte meningen att han ska behöva kolla sånt, utan de som stänger MÅSTE se till att allt är avstängt som det ska! Så det måste bli en skärpning på detta, för risken är ju att det börjar brinna annars. På övriga saker som tex kaffebryggare och spis finns det timer, så där är det ingen fara.

 

Skribent: Annelie Pettersson

banner sisu

    Snabblänkar    

  

 05 06 07  
 08 09 10  

  

Hockeyskolan

Veteraner

 Skadeanmälan 

ABK

Lidström Cup

isschema2

 

Postadress:
Skogsbo SK - Ishockey
Soldattorpsvägen 1
77462 Avesta

Kontakt:
Tel: 0226-549 42
Fax: 0226-549 42
E-post: This is a mailto link

Se all info